Solicita analiza apei

Principalele avantaje ale solutiilor de filtrare a apei

Write By: text_none_author Published In: Stiai ca... ? Created Date: 2014-07-04 Hits: 1787 Comment: 0
Principalele avantaje ale solutiilor de filtrare a apei

Aquabiz  -  firma specializata in distribuirea si implementarea solutiilor de filtrare a apei

Tratamentul apei este o cale vitala in a reduce impactul unei comunitati sau a unui individ asupra mediului sau de viata.Ideea tratarii si refolosirii apei ,pentru multi este un subiect inconfortabil deoarece ei nu inteleg necesitatea procesului implicat.Faptul ca apa pierduta in mod inutil are o cantitate mai mare decat cea folosita in diversele activitati este lucrul cel mai ingrijorator astfel importanta purificarii si refolosirii acesteia a capatat un rol profund in sanatatea unei comunitati.Din punctul acesta de vedere, in dorinta de a diminua impactul nociv al societatii asupra societatii trebuie prioritizat procesul de tratare a apei pe arii cat mai extinse,transformandu-l intr-o cutuma cotidiana.

Cu dizpozitivul adecvat purificarii si tratarii apei, putem transforma foarte util si simplu sursa de apa din casa in principalul factor de sanatate intr-un mod ecologic,eliminand treptat costurile si eforturile depuse necesare achizitionarii apei.

Aquabiz este o firma specializata in distribuirea si implementarea solutiilor de filtrare si purificare a apei.Oferim filtre de apa necesare in orice locuinta cat si statii de filtrare si purificare a apei pentru eliminarea poluantilor existenti in apa, problematica potabilizarii apei este specialitatea noastra.De asemenea, firma noastra prezinta interes si in scopuri terapeutice sau curative pe care apa il poate avea in corpul uman.

Rolul nostru este sa cercetam si sa dobandim noi expertize in studiul apei gasindu-i acesteia noi valente precum facilitarea absorbtiei cat mai eficiente la nivel celular sau magnetizarea ei in vederea dobandirii proprietatilor terapeutice.

Avantajele instalarii unui dedurizator:

 

  • consum redus de sare datorita sistemului de control al regenerarii dupa timp-volum;

  • functionare automata,nu necesita supraveghere;

  • Singurul consumabil este sarea pastilata pentru regenerarea mediului de filtrare;

  • Mediul de filtrare poate fi folosit intre 13 si 15 ani fara a fi schimbat;

  • Sarea se consuma numai daca exista consum de apa tratata;

Sistemele concepute de inginerii Aquabiz sunt in conformitate mereu cu ultimele reglementari si cercetari din domeniul apei.Datorita produselor noastre promovam sanatatea prin consumul unei ape purificate de inalta calitate. Produsele de un nivel calitativ ridicat sunt produse de companii cu renume in domeniul apei.

Lasa-ne un comentariu

Captcha


Solicita analiza apei

(fizico-chimica)

  • Cost fix: 50 ron + TVA

Formular de contact

  • *Un consultant Aquabiz Romania va reveni cu un raspuns in cel mai scurt timp posibil.

Solicita oferta

  • Bifeaza pentru echipament industrial

Solicita oferta

Comanda rapida pentru

|

NOTA: Valoarea produsului nu include taxa pentru serviciul de livrare.