Solicita analiza apei

Cum va ajuta Aquabiz sa consumati doar o apa curata si sanatoasa?

Write By: text_none_author Published In: Stiai ca... ? Created Date: 2014-05-20 Hits: 2080 Comment: 0
Cum va ajuta Aquabiz sa consumati doar o apa curata si sanatoasa?

Solutii complexe de tratare a apei
“Secretul longevitatii e apa pe care o consumam”, spunea Henri Coanda. Afirmatia este cat se poate de adevarata, daca ne gandim ca nu mai putin de 69 % din corpul uman este alcatuit din apa. Tocmai de aceea, fiecare om trebuie sa aiba grija cat de curata si sanatoasa este apa pe care o consuma.

In sprijinul unei vieti sanatoase, Aquabiz Romania are ca prioritate principala oferirea celor mai bune echipamente si sisteme profesionale de tratarea apei. Toate produsele pe care Aquabiz le pune la dispozitia clientilor sai sunt de cea mai buna calitate, fabricate in tari precum Statele Unite ale Americii sau Polonia.

Solutii de filtrare apa, tratare si purificarea apei prin procesul de osmoza inversa, prin deferizatoare, dedurizatoare, dentrificatoare si alte procese de filtrare apa sunt doar cateva dintre serviciile pe care Aquabiz le ofera celor care isi doresc cu adevarat sa bea o apa pura si sanatoasa.


Cum este purificata apa prin osmoza inversa

Aparatul de purificare apei prin osmoza inversa-Purificator de apa complet aquabiz.ro

Intre 95 si 98 la suta din substantele dizolvate, dar si din saruri, bacterii sau virusi sunt eliminate din apa pe care o consumati cu ajutorul membranei de osmoza inversa.

Unul dintre cele mai apreciate purificatoare de apa este Aqua Excito B, care poate fi achizitionat la un pret promotional din magazinul virtual al Aquabiz. Acest purificator este unul modern, dar, in acelasi timp, si unul economic, usor de instalat si de intretinut.

Sistemul este format din sapte trepte de tratarea apei. Si anume, o treapa care filtreaza sedimente la 20 microni si astfel se elimina din apa mizeria, urmatoarea treapta ajuta la eliminarea calcarului si fierului din apa. Treapta a treia contine carbune cu care sunt eliminate chimicalele organice, pesticidele, ierbicidul sau clorul in proportie de 99 la suta, ceea ce confera apei un gust mai bun. Iar cu ajutorul urmatoarelor trepte sunt eliminate metalele grele din apa, dar si contaminantii, asa cum sunt bacteriile, fungii sau virusi.

Dedurizarea apei, un proces important

Dedurizarea apei pe care o consumati reprezinta un proces esential, care nu doar ca va ajuta sa consumati o apa proaspata, dar si contribuie la realizarea de economii termice si energetice de pana la 28 %. Si asta pentru ca sistemele de dedurizare impiedica si elimina depunerea de calcar din instalatia de apa rece si apa calda. Un bypass pentru dedurizatoare sau dentrificatoare reprezinta unul dintre echipamentele ideale care va ajuta sa consumati o apa cat mai pura pentru o viata sanatoasa. Cat de importanta este apa pentru organismul uman

Potrivit statisticilor, ne simtim obositi daca continutul de apa din organismul nostru scade cu doi la suta si incepem sa avem probleme serioase de sanatate in momentul in care acest procent ajunge la noua la suta. Mai mult, in cazul in care am pierde zece pana la 20 la suta din apa din organism, murim. Intre 35 si 50 de litri de apa reprezinta cantitatea medie dintr-un organism. In ceea ce priveste organele, acestea nu ar putea functiona fara apa. Inima, creierul si muschii contin 75 la suta apa, plamanii sunt formati din 86 la suta apa, iar sangele din 83 la suta. Medicii ne recomanda pentru a avea o viata sanatoasa sa consumam cel putin doi litri de apa in fiecare zi, apa curata si sanatoasa.

Comenzi si consiliere in alegerea produsului ideal pentru caminul dumneavoastra se pot face la numarul de telefon 0721 005 326 sau la adresa de e-mail office@aquabiz.ro. Aquabiz - Apa curata pentru sanatatea ta!

Lasa-ne un comentariu

Captcha


Solicita analiza apei

(fizico-chimica)

  • Cost fix: 50 ron + TVA

Formular de contact

  • *Un consultant Aquabiz Romania va reveni cu un raspuns in cel mai scurt timp posibil.

Solicita oferta

  • Bifeaza pentru echipament industrial

Solicita oferta

Comanda rapida pentru

|

NOTA: Valoarea produsului nu include taxa pentru serviciul de livrare.